next125


next125 Keukens
next125 is het internationale premium keukenmerk van de firma Schüller. Liefde voor detail is karakteristiek voor deze keukens. Daarbij combineert next125 ambacht, techniek, design en architectuur met een geavanceerde, industriële productie. Hierdoor ontstaan buitengewoon elegante designkeukens. En dat altijd volgens de Bauhaus-filosofie met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: ‘De democratisering van design – hoogwaardige ontwerpen tegen een aantrekkelijke prijs!’

 

De in Duitsland geproduceerde keukens van next125 staan voor purisme en esthetiek. In hun tijdloosheid zijn zij het bewuste en duurzame antwoord op kortstondige trends – en zijn in die zin dus beter voor het milieu.

1.662 medewerkers produceren in het Duitse Herrieden jaarlijks meer dan 130.000 keukens – allemaal specifiek aangepast aan de eindgebruiker, made in Germany en milieuvriendelijk. next125 opereert internationaal op de markten van Duitsland, Europa en daarbuiten. Altijd open staan voor nieuwe ideeën, altijd verantwoordelijk voor het geheel – voor bedrijf, medewerkers, handelspartners en het milieu. Altijd een stap vooruit.
Altijd op zoek naar het optimale. Altijd klaar voor de toekomst. Altijd in de zin van de Bauhaus-filosofie ‘De democratisering van het design –
hoogwaardige vormgeving tegen een aantrekkelijke prijs!’

Het next125 designconcept is gebaseerd op een architectonisch kenmerk: de metrische rastermaat. Dit zorgt op ongeëvenaarde wijze voor rust en structuur. De raster-hoogtemaat van de keuken van 125 mm vormt daarom ook de basis voor de merknaam. Op basis van deze maat heeft next125 twee kasthoogtes ontwikkeld (75 en 87.5 cm) uitgaande van de ergonomische inzichten over de huidige keukengebruikers.