Verdonk Keukens Maarssen
Meer dan 110 jaar specialist!


Familiebedrijf
Verdonk Keukens is een familiebedrijf, opgericht in 1908. Met trots kunnen wij zeggen dat wij al ruim 110 jaar ervaring hebben in gespecialiseerde winkels, montage- en installatiewerkzaamheden.

Onze showroom en prijzen
Daarnaast zijn we uiteraard met de tijd meegegaan en hebben een grote, moderne en ruim opgezette showroom van 1000 m² waarin altijd de laatste trends te vinden zijn. Bovendien zijn we aangesloten bij één van de grootste inkooporganisaties van Nederland, dus ook onze prijzen zijn eerlijk en scherp. We combineren dus de voordelen van een modern, professioneel grootwinkelbedrijf (grote winkel, inkoopvoordeel) met de voordelen van een familiebedrijf (vertrouwd, bekend, betrokken, service).

Bedrijfsfilosofie
Onze bedrijfsfilosofie is al die tijd vrijwel ongewijzigd gebleven: deskundig & eerlijk advies, persoonlijke aandacht en een uitstekende service, zowel voor, tijdens als lang na de aankoop van uw nieuwe keuken. Kortom: dé grote voordelen van een familiebedrijf!

CBW erkend
Verdonk Keukens is erkend door het CBW. Hierdoor kunnen wij de verkoopvoorwaarden van het CBW hanteren. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld en regelen o.a. de garantie, de betaling en de aansprakelijkheid. Een veilig gevoel!

Team Verdonk Keukens